Menu Sluiten

Gebreken Site


Gebreken site

Home bestellen login contact algemene voorwaarden pizza planet oostende pizza planet oostende hierna te noemen pizza planet oostende gevestigd in hendrik serruyslaan 11. 8400 oostende zet zich ervoor in om aan zijn klanten de bestelling betaling en leverings diensten van kwaliteitsvolle producten aan te bieden gebreken site zijn zeer populair Pizza planet oostende waardeert het vertrouwen dat u stelt in de diensten langs de website www.pizzaplanet.be hierna te noemen de website en stelt alles in het werk om zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen. Het is belangrijk dat u weet wat u kan verwachten van pizza planet oostende en omgekeerd Het uitpluizen van gebreken site Onderstaande algemene voorwaarden zullen u een precies beeld geven op uw juridische situatie elke keer als u onze website bezoekt en producten bestelt. Telkens als u de pagina s van de website betreedt geeft u aan onderstaande algemene voorwaarden te aanvaarden gebreken site firma Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle betrekkingen tussen pizza planet oostende en haar klanten in het kader van elke verwerking van bestellingen en betalingen door pizza planet oos.

document sans nomcoitions de venteartikel 1 inleidingdeze voorwaarden worden aangegaan tussen enerzijds het merk arwac ingeschreven in de kruispuntbank van ondernemingen van belgi onder het nummer be 0421.877.843 en met zetel te 1050 elsene 61 63 65 amerikaansestraat Een alternatief voor gebreken site hierna genoemd onder het handelsmerk arwac sprl en anderzijds de personen die een aankoop wensen te doen bij arwac online aankoop via de internetsite http www.arwac.be of www.arwac.eu of telefonisch of directe aankoop in de winkel hierna de gebruiker genoemd gebreken site firma Zij moeten samen met ons handvest eerbiediging van de persoonlijke levenssfeer alsook de wettelijke informatie in aanmerking worden genomen. Identificatie firmanaam arwac bvbabtw be 0421.877.843 rca brusselhandelsmerk arwac internetsitwww.arwac.be en www.arwac.be email infoarwac.bealgemeende partijen komen overeen dat hun relaties uitsluitend door dit contract worden geregeld met uitsluiting van alle andere eerdere algemene voorwaarden.als een voorwaarde zou ontbreken zal ze wo.

Informatie over Gebreken site

Registreren login home bestellen menu over ons fotos bekijk ons aanbod van gebreken site login contact algemene voorwaarden speedyeet speedy meet hierna te noemen speedy meet gevestigd in zuiderlaan 31 1731 zellik zet zich ervoor in om aan zijn klanten de bestelling betaling en leverings diensten van kwaliteitsvolle producten aan te bieden. Speedy meet waardeert het vertrouwen dat u stelt in de diensten langs de website www.speedymeet.be gebreken site prijs hierna te noemen de website en stelt alles in het werk om zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen. Het is belangrijk dat u weet wat u kan verwachten van speedy meet en omgekeerd. Onderstaande algemene voorwaarden zullen u een precies beeld geven op uw juridische situatie elke keer als u onze website bezoekt en producten bestelt bekijk ons scala van gebreken site Telkens als u de pagina s van de website betreedt geeft u aan onderstaande algemene voorwaarden te nvaarden. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle betrekkingen tussen speedy meet en haar klan.

Registreren login home menu gebreken site gratis levering fotos login contact algemene voorwaarden tomi sushi tomi sushi hierna te noemen tomi sushi gevestigd in gitschotellei 223 2140 borgerhout zet zich ervoor in om aan zijn klanten de bestelling betaling en leverings diensten van kwaliteitsvolle producten aan te bieden bekijk ons scala van gebreken site Tomi sushi waardeert het vertrouwen dat u stelt in de diensten langs de website www.tomisushi.be hierna te noemen de website en stelt alles in het werk om zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen. Het is belangrijk dat u weet wat u kan verwachten van tomi sushi en omgekeerd. Onderstaande algemene voorwaarden zullen u een precies beeld gev op uw juridische situatie elke keer als u onze website bezoekt.

Gebreken site bedrijven

Bel ons nu naar 320473 748.754 contacteer ons via email naar infomsitsolutions.be home over ons algmene voorwaarden contact de wettelijke garantie tegen verborgen gebreken de constructeurgarantie waarvan de duur en. toepassing verschilt per product en per merk gebreken site zijn zeer gegeerd De kosten voor het terugsturen van een product zijn voor de klant. Echter als een artikel teruggestuurd wordt in het kader van de garantie van conformiteit dan worden de verzendkosten aan de klant terugbetaald. U kunt ons een product terugsturen met de post of een andere vervoerder. Producten kunnen afgeleverd worden bij pconlineshop enkel op afspraak. M.s.i.t gebreken site grote maten Solutions draagt daarna zorg voor de eventueel uit te voeren reparaties bij de fabrikant. Onafhankelijk van het vastgestelde probleem van het artikel moet altijd met het defecte product een kopie van de rekening het garantiebewijs dat u vindt in op de doos mee teruggestuurd worden Enige aanwijzing over gebreken site Opgelet de wettelijke garantie is niet toepasbaar of slechts gedeeltelijk toepasbaar voor reparaties die.